Мъжки комплект за брада LA BARBE

  • Марка: HOME DECO FACTORY
  • Модел: Мъжки комплект за брада LA BARBE
  • Цвят: Бял и черен
  • Материал: Полиестер, пластмаса, памук
  • Доставка: 1-3 работни дни

 

Комплекта включва три страхотни продукта за брада - престилка, гребен и кърпа. Чудесна идея за подарък! 

39,00 лв.
Базова цена: 39,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Препоръки за употреба
Таблица с размери
Доставка
Връщане и замяна
Отказ от пратка
Подробно описание

  • Оформянето на брадата при мъжете е свързано с множество малки и здрави косъмчета, които полепват из цялата баня. Различното при тази престилка е наличието на две вендузи в двата й края, които се залепят за огледалото.
    Така тя се разпростира като пелерина и не позволява косъмчетата да попадат в мивката или на пода.    

 

  • Памучната компресирана кърпа за брада е за многократна употреба и може да се използва отново и отново. Просто я потопете във вода за няколко минути и вижте как магически ще се превърне в страхотна кърпа за вашата брада. Налична в четири варианта. 


  • Ъглов гребен за оформяне на брада. Може да се използва и като шаблон за лесно оформяне на линията около врата и скулите при бръснене. 

Препоръки за употреба

Ръчното пране е най-ефективният вариант за дълготраен живот на вашите дрехи.

 

Винаги перете тениските си с щампи обърнати наобратно, така че щампата да е от вътрешната страна на дрехата.

 

По този начин, вие ще я предпазите от директен контакт със силните перилни препарати, което от свое лице ще увеличи живота на щампата.

Таблица с размери

Доставка

Доставката се извършва от фирма Спиди в рамките на 1-3 работни дни до точно посочен адрес или офис на куриерската фирма в съответното населено място. Bcяĸa поръчка се пoтвъpждaвa пo тeлeфoн, преди да бъде изпратена. 

 

Заплащането се извършва с „наложен платеж” ППП - плащане в брой на куриера при получаване на поръчката. Всяка пратка пристига при вас с опция „тест и преглед”. 

 

Цената за доставката се определя отделно от цената на стоките. Точната сума се изчислява автоматично от системата на Спиди преди да финализирате поръчката. 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 лв.

Връщане и замяна

За да бъдат върнати или заменени закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката в срок от 14 дни след получаване на пратката.

 

Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. За да бъде осъществена замяната на продукта е необходимо той да бъде придружен от бележката за пощенски паричен превод, която е получил от куриера.

 

При връщане и замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи с фирма Спиди в двете посоки, освен в случаите когато е получил сгрешен или дефектен артикул. 

 

Връщането на сумата се извършва само по банков път.

 

Моля, информирайте ни преди изпращането на пратката.  sales@brickjou.com

Отказ от пратка

Aко решите, че желаете да откажете дадена поръчка или да направите промяна в артикулите по нея, моля ни информирайте възможно най-скоро за да успеем да реагираме бързо и да направим желаните промени по нея преди да бъде изпратена по Спиди! sales@brickjou.com