Често задавани въпроси (FAQ)
?
Как мога да направя поръчка?
 • За да направите своята поръчка, трябва да добавите продуктите, които желаете в количката за пазаруване. След това, трябва да натиснете бутона "Поръчай" и да попълните своите данни за доставка, телефон за връзка и да изберете вид доставка за да финализирате своята поръчка.
?
Задължително ли е да имам регистрация за да направя поръчка?
 • Регистрацията на нашия сайт не е задължителна, но е препоръчителна за да не се налага всеки път да попълвате данните си при направена поръчка.
?
Как става доставката?
 • Доставката се извършва от фирма Спиди в рамките на 1-3 работни дни до точно посочен адрес или офис на куриерската фирма в съответното населено място. Всяка пратка пристига при вас с опция „тест и преглед”. 

   

?
Как се извършва заплащането?
 • Заплащането се извършва с „наложен платеж” (ППП) - плащане в брой на куриера при получаване на поръчката.
?
Колко ще ми струва доставката?
 • Цената за доставката се определя отделно от цената на стоките. Точната сума се изчислява автоматично от системата на Спиди преди да финализирате поръчката. 

 

 • Доставка до офис на Спиди: 5.90 лв.
 • Доставка до адрес: 7.90 лв.

 

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100 лв.

 

?
Как да получа фактура за закупените стоки?
 • Фактурите, които се издават от сайта www.brickjou.com, се изпращат на имейл адреса, който клиентът е посочил в своята поръчка след като пратката бъде взета.
 • Всеки клиент, който е заплатил сумата по своята поръчка на куриер, ще получи документ за направен пощенски паричен превод от Спиди.
 • Документът за направен пощенски паричен превод замества касовата бележка и всеки клиент е необходимо да я запази и съхранява заедно с фактурата, която ще получи по имейл адреса след като е заплатил пратката. 
?
Как да избера подходящия за мен размер?
?
Как мога да поръчам продукт, който не е в наличност?
 • Ако продуктът, който искате да поръчате, не е в наличност към дадения момент, можете да се свържете с нас, като ни изпратите неговия каталожен номер. Нашият екип ще се свърже с Вас с повече информация за това кога ще има наличност от желания артикул.
?
Как мога да върна или заменя продукт?
 • За да бъдат върнати или заменени закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката в срок от 14 дни след получаване на пратката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. При връщане и замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи в двете посоки, освен в случаите когато е получил сгрешен или дефектен артикул. Връщането на сумата се извършва само по банков път. Моля, информирайте ни преди изпращането на пратката. sales@brickjou.com
?
Защо не получих касова бележка за сумата, която заплатих чрез наложен платеж?
 • Всички поръчки, които клиентите изберат да заплатят чрез наложен платеж, се заплащат на куриера при получаването на пратката. Всеки клиент, който е заплатил сумата по своята поръчка на куриер, ще получи документ за направен пощенски паричен превод към www.brickjou.com, от негово име. Документът за направен пощенски паричен превод замества касовата бележка и всеки клиент е необходимо да я запази и съхранява. Той е необходим при връщане или замяна. Всички юридически лица, които получават фактура от www.brickjou.com за поръчки, заплатени чрез наложен платеж, е необходимо да приложат към нея и съответния документ за пощенски паричен превод.
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас